Nevjerovatna scena

Drama u NBA ligi: Zbog 'bombe' košarkaši bježali iz dvorane

U Vivint Smart Home Areni, gdje su jutros meč odigrali Utah Jazz i Golden State Warriorsi, odvijala se prava drama.

Duel ovih dvaju klubova donio je zanimljivu košarkašku predstavu u kojoj je Utah Jazz na kraju slavio sa 113:109, a utakmicu je na kraju zasjednila neugodna situacija kada je policijski pas u dvoranu nanjušio sumnjiv paket.

Uvidjevši da se nešto događa, policijski službenici su naredili igračima i ostalim posjetiteljima da u što kraćem roku napuste dvoranu, ali na kraju se ispostavilo da je panika bila bespotrebna.

Poslije dvosatne akcije ispostavilo se da u paketu veličine kutije za cipele nema nikakve eksplozivne naprave.

"Obaviješteni smo kako ispod stola u restoranu stoji sumnjiva kutija. Nismo znali šta se u njoj nalazi, pa smo, brinuvši se o sigurnosti ostalih, bili primorani da evakuišemo dvoranu u slučaju eventualne eksplozije", rekao je jedan od policijskih službenika.

Kakva se drama odvijala dovoljno svjedoči to što se neki košarkaši nisu stigli ni istuširati nakon utakmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.