Sjajno izdanje "starog vuka"

Đurić je danas uradio nešto što će teško ko ponoviti

Admin Čaušević

Velibor Đurić je najstariji igrač koji ove sezone nastupa u Premijer ligi BiH.

Ovaj 37-godišnji "stari vuk" je danas potvrdio da su godine samo broj te još jednom dokazao da ima istine u frazi "klasa je vječna, a forma prolazna".

Naime, Đurić je u duelu protiv Mladosti postigao svoj drugi hat-trick u ovoj sezoni, interesantno i prvi put tri gola na jednom meču je postigao upravo ekipi iz Doboja kod Kaknja.

Iskusni veznjak je Mladosti zabio tri gola u šestom kolu, a isto je ponovio i u 17. rundi prvenstva. U trijumfu Radnika 0:4 Đurić je pogađao u 19., 38. i 48. minuti.

S obzirom da se radi o igraču koji ima više od 35 godina teško je vjerovati da će u skoroj budućnosti neki Đurićev vršnjak postići dva hat-tricka istoj ekipi u jednoj sezoni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.