Starčević: Žao mi je Mladosti, nisu bili toliko loši

Trener Radnika iz Bijeljine

Starčević: Žao mi je Mladosti, nisu bili toliko loši

Slobodan Starčević nije mogao zamisliti bolji zvanični debi na klupi Radnika iz Bijeljine.

Uoči utakmice strateg Radnika je najavljivao tešku i neizvjesnu utakmicu, ali na kraju njegov tim je lakše od očekivanog slavio s visokih 4:0 i tako se zadržao u samom vrhu tabele.

"Čestitao bih svojim igračima na jednoj veoma efikasnoj utakmici i u napadu i u odbrani, s obzirom da smo dali četiri gola i pritom sačuvali svoju mrežu. Veseo sam što je moja prva premijerligaška utakmica na klupi Radnika počela ovako", kazao je Starčević na konferenciji za medije, pa se osvrnuo na Mladost.

"Žao mi je što je Mladost u ovakvoj situaciji, ali smatram da danas i nisu bili u tako podređenoj poziciji kao što to možda rezultat pokazuje. Imali su svoje šanse, naš golman je odbranio nekoliko veoma teških lopti. Želim da im poželim svu sreću u narednom periodu"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naredno kolo za Radnik donosi duel s Veležom.

"Ova pobjeda je odlična uvertira, nadam se da ćemo ponoviti sjajnu igru i protiv Veleža. Cilj je Evropa? Na predstavljanju sam rekao da ne treba biti previše ambiciozan, ali ni skroman. Mi imao kvalitet i svaku priliku koja nam se ukaže ćemo pokušati da iskoristimo", riječi su Starčevića.

Top Komentari

E.Car
Šta ti je žao, samo trpaj. Ili si ironičan????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi