Rahimić nakon poraza od Radnika: Krenuli smo ambiciozno, htjeli smo pobijediti...

Mladost je danas pretrpila težak poraz

Rahimić nakon poraza od Radnika: Krenuli smo ambiciozno, htjeli smo pobijediti...

Ekipa Mladosti je danas na svom terenu, u okviru 17. kola Premijer lige BiH, pretrpila težak poraz od Radnika, rezultatom 0:4.

Nakon meča se kratko novinarima obratio trener Mladosti Ibro Rahimić.

"Prije svega da čestitam Radniku na zasluženoj pobjedi. Mi smo krenuli malo ambiciozono, htjeli smo danas da pobijedimo... Malo smo visoko izašli i u onoj fazi kada smo trebali postići pogodak Radnik je iskoristio našu grešku i postigao gol. Poslije smo išli iz greške u grešku, mi smo napadali, a oni su postizali golove. Iskustvo na njihovoj strni je uticalo i oni su iskoristili sve naše negativne stvari u prvom poluvremenu", istakao je Rahimić, pa nastavio:

"Mi smo imali dosta šansi, ali smo danas, nažalost, imali katastrofalnu realizaciju. Loše smo stajali prilikom posjeda lopte protivnika... Oni su iskusna ekipa, iskoristili su svaku našu grešku i zasluženo slavili".

Mislite li da vas neki igrači bojkotuju?

"Pa sad, da li bojkotuju ili ne bojkotuju... Vrlo je teško za nešto garantovati, ali u svakom slučaju ova ekipa mora da radi i čeka zimsku pauzu. Kvalitet nekih igrača nije za Premijer ligu, moralo bi se dovesti 4-5 igrača i onda bi se moglo nešto napraviti", poručio je Rahimić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vidite li se i dalje na klupi Mladosti?

"Mora se boriti, nemamo odrugog izbora... Ovu utakmicu su podbacili... Činjenica je da je ekipa mlada da ne može imati kontinuitet", istakao je na kraju trener Mladosti.

Top Komentari

Dena33
Zar mozes ti ikom bit trener ???
1 0
nijepoznat
Ibro napolje
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi