Argentinac postigao spektakularan gol

Sarri brutalno iskren nakon majstorije Dybale: Pomislio sam koji ku*ac šutira iz te pozicije

Endin Čaušević

Juventus je sinoć pred svojim navijačima pobijedio Atletico Madrid sa 1:0, a junak je bio Paulo Dybala.

Odlučujući trenutak sinoćnje utakmice desio se u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena. Tada je Dybala izveo slobodnjak iz skoro mrtvog ugla, te je postigao spektakularan gol za 1:0.

Argentinac igra u fantastičnoj formi u posljednje vrijeme, te ima puno povjerenje Maurizija Sarrija. Nakon utakmice trener Juventsa je priznao da nije očekivao da će Dybala šutirati direktno u gol iz takve pozicije.

"Dybala je postigao gol koji niko nije očekivao. Prva stvar koju trener može reći u toj situaciji je 'Koji ku*ac šutiraš iz te pozicije', a to sam i ja pomislio na trenutak. Ipak, on je uradio nešto nevjerovatno i publika je to nagradila. Odigrao je odličan meč i postigao sjajan gol", rekao je Sarri.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.