Foto: EPA

U drugom planu Sarrija

Emre Can ponovo upozorio Juventus

Aktuelni njemački reprezentativac Emre Can potvrdio je još jednom da bi mogao napustiti Juventus.

Can je u Torinu od 2018. godine, a iako se vjerovalo da će biti veliko pojačanje za Bianconere, taj epitet za vrijeme dosad provedeno u klubu nije opravdao.

Ovaj 25-godišnji fudbaler ne može nikako biti zadovoljan svojim statusom u Juventusu, a špekulacije da bi mogao tokom zime napustiti klub nije isključio ni on sam, upozorivši klub kako se "rješenje mora naći".

"Nisam zadovoljan situacijom u Torinu, ne krijem to i ona se mora nekako promijeniti. Moramo naći rješenje", rekao je Can u razgovoru za Bild.

Pomenuti njemački sportski list kao narednu destinaciju u Canovoj karijeri vidi Borussiju Dortmund, čiji čelnici namjeravaju iz Juventusa također dovesti i 'odbačenog' Marija Mandžukića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.