Sarri brutalno iskren nakon majstorije Dybale: Pomislio sam koji ku*ac šutira iz te pozicije

Argentinac postigao spektakularan gol

Sarri brutalno iskren nakon majstorije Dybale: Pomislio sam koji ku*ac šutira iz te pozicije

E. Čaušević

Juventus je sinoć pred svojim navijačima pobijedio Atletico Madrid sa 1:0, a junak je bio Paulo Dybala.

Odlučujući trenutak sinoćnje utakmice desio se u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena. Tada je Dybala izveo slobodnjak iz skoro mrtvog ugla, te je postigao spektakularan gol za 1:0.

Argentinac igra u fantastičnoj formi u posljednje vrijeme, te ima puno povjerenje Maurizija Sarrija. Nakon utakmice trener Juventsa je priznao da nije očekivao da će Dybala šutirati direktno u gol iz takve pozicije.

"Dybala je postigao gol koji niko nije očekivao. Prva stvar koju trener može reći u toj situaciji je 'Koji ku*ac šutiraš iz te pozicije', a to sam i ja pomislio na trenutak. Ipak, on je uradio nešto nevjerovatno i publika je to nagradila. Odigrao je odličan meč i postigao sjajan gol", rekao je Sarri.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...i zabi covjek na jednoj utakmici vise golova iz slobodnjaka nego Penaldo za 2 godine u Juventusu...u stvari vise je dao golova iz slobodnjaka na jednoj utakmici nego sto je Ronaldo za 2 godine uspio sutirati u okvir gola...
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi