Jovanović produžio saradnju

FK Borac iskusnog defanzivca nagradio novim ugovorom - do 2023. godine · Zvanično

Bez obzira što je vezao dva remija Borac se i dalje može pohvaliti da igra odličnu sezonu, a jedan od najstandardnijih u redovima Banjalučana je iskusni defanzivac Marko Jovanović.

U Borcu su očigledno i više nego zadovoljni Jovanovićem i njegovim partijama pošto danas iz Platonove stižu vijesti da je klub produžio saradnju sa 31-godišnjakom iz Arilja.

Jovanović je u Borac stigao ljetos i tada potpisao jednogodišnji ugovor, ali je sada potpisao produženje saradnje i njegov ugovor sa Banjalučanima važi do 2023. godine.

Inače, Jovanović je u Borac stigao nakon epizode u Voždovcu, a u svojoj karijeri je nastupao još za Larisu (Grčka), Beni Yehuda (Izrael), Partizan, Wislu Krakow i Teleoptik.

Ove sezone je odigrao 16 mečeva za Borac u Premijer ligi, a uspio je postići i dva gola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.