Kaljanac sudi sarajevski derbi, ko je delegiran za ostale mečeve?

Za vikend 18. kolo

Kaljanac sudi sarajevski derbi, ko je delegiran za ostale mečeve?

A. Čaušević

Predstojećeg vikenda na programu su susreti 18. kola Premijer lige, u centru pažnje će biti tuzlanski i sarajevski gradski derbiji. 

Upravo su utakmice Sarajevo - Željezničar i Sloboda - Tuzla City jedine na kojim će biti šest sudija.

Glavni arbitar sarajevskog gradskog okršaja bit će Haris Kaljanac iz Sarajeva, dok će duel na Tušnju suditi Dragan Petrović iz Banja Luke.

Danijel Bojo iz Kiseljaka je delegiran za glavnog sudiju utamice Zrinjski - Mladost DK, a pravdu na utakmici Čelik - Borac će dijeliti Vladimir Bjelica (Istočno Sarajevo).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvi i posljednji zvižduk susreta Radnik - Velež će dati Admir Musić iz Sarajeva, dok će Sabrija Topalović iz Zenice suditi utakmicu Široki Brijeg - Zvijezda 09.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rus
Mamu Vam lopovsku. Husrefa da Vam sudi. Hebo Vam Begic familiju lopovsku.
2 5
Terminator
Da vidimo kako će biti u Zenici.Bjelica sjeti se kako te je Vico pljunuo i psovao ti majku u Banja Luci.Sudi pošteno nemoj da te Vico isprepada.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi