EPA

Upozorio čelnike Barcelone

Vidal: Otišao bih gdje ću biti važan

Čileanski fudbaler Arturo Vidal 'zaprijetio' je odlaskom iz Barcelone.

Tridesetdvogodišnji defanzivac se u ovoj sezoni ne može pohvaliti svojim statusom u Barceloni i ozbiljno razmišlja o tome da u januaru napusti Camp Nou.

Da nisu u pitanju samo medijske glasine potvrdio je i sam Vidal, kazavši, između ostalog, da želi naći rješenje i otići tamo gdje će biti više cijenjen.

"Želio bih ostati do kraja karijere u Barceloni, ali treba biti realan... Ako u januaru ili na kraju sezone shvatim da nisam važan, naći ću rješenje i otići tamo gdje ću imati bolji status", jasno je poručio Vidal, prenose inostrani mediji.

Mediji u posljednje vrijeme Vidala sele u Inter kod Antonija Contea s kojim je prethodno imao priliku sarađivaati u Juventusu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.