Sarajevo dočekuje Željezničar

Spektakl na Koševu: Musemić i Osim objavili sastave!

Endin Čaušević

Na Koševu se danas igra veliki gradski derbi između Sarajeva i Željezničara u okviru 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Ovo će biti okršaj vodećih ekipa na tabeli, a već danas mogli bismo saznati ime jesenjeg prvaka. Vječni rivali sastaju se drugi put ove sezone, a prvom meču koji se igrao na Grbavici Željo je slavio s ubjedljivih 5:2.

Jasno je da u bordo taboru žele osvetu za težak poraz u prvom ovosezonskom susretu, te je jasno da nas očekuje dosta uzbuđenja na stadionu Asim Ferhatović - Hase.

Utakmica se igra od 16 sati, a Husref Musemić i Amar Osim su otkrili svoje karte i objavili početne sastave.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo: Džafić, Hodžić, Hebibović, Lazić, Šerbečić, Gavrić, Oremuš, Rahmanović, Tatar, Velkoski, Ahmetović.

Željezničar: Kjosevski, Stevanović, Pavić, Krpić, Ramović, Štilić, Alispahić, Sadiković, Veselinović, Osmanković, Sipović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.