Iskusni napadač povrijeđen, ali uz Plave na derbiju

I Ermin Zec s Manijacima bodrio Želju

Samir Mlaćo

Željezničar je drugi put ove sezone savladao Sarajevo. Nakon 5:2 na Grbavici, Plavi su večeras savladali ljutog rivala 3:1 i na Koševu.

Izabranici Amara Osima imali su veliku podršku svojih navijača koji su svih 90 minuta bili uz voljeni tim, te na kraju slavili najslađu pobjedu.

Među navijačima Željezničara zabilježili smo i Ermina Zeca koji zbog povrede nije bio u kombinaciji za derbi, no stigao je iz Šibenika gdje se oporavlja, te sa južne tribine bodrio svoje saigrače.

Zec je tako potvrdio veliku privrženost svom klubu, a navijači se nadaju da će već narednog vikenda vidjeti na terenu u duelu protiv Veleža.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.