Amar Osim objasnio kako je Željezničar pobijedio: Spretniji i mirniji...

Trener FK Željezničar

Amar Osim objasnio kako je Željezničar pobijedio: Spretniji i mirniji...

M. Šljivak

Željezničar je u velikom derbiju savladao Sarajevo na Koševu.

Tim Amara Osima je slavio sa 1:3, a strateg Plavih je bio izuzetno zadovoljan nakon utakmice.

"Znali smo da ako izgubimo da će biti šest razlike. Tako bi bilo da smo izgubili, nije bilo lako igrati. Mi smo bili malo spretniji, bili smo mirniji i na kraju smo zasluženo pobijedili", rekao je Osim i dodao je:

"Velike su tenzije, u afektu su ljudi. Imao sam u prvom poluvremenu takvo mišljenje. Ili su tenzije bile veće ili je suđenje bilo drugačije. Zato sam takor reagovao", istakao je Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti