Suarez je od 2014. godine u Barceloni

Urugvajac je svjestan da se bliži njegov odlazak sa Camp Noua

Suarez otkrio imena trojice igrača za koje smatra da bi ga mogli zamijeniti u Barceloni

S. Pašalić

Barcelona je već neko vrijeme u potrazi za igračem koji će zamijeniti Luisa Suareza u budućnosti.

Urugvajac je na Camp Nou stigao 2014. godine i od tada je odigrao 262 utakmice za katalonski tim i postigao je 182 gola, te je svojim sjajnim igrama bio jedan od najzaslužnijih za brojne trofeje ovog kluba u posljednjih par godina.

Ipak, u januaru će Suarez napuniti 33 godine, a i njemu je jasno da njegovo vrijeme polako prolazi i sada je u jednom intervjuu otkrio imena trojice igrača za koje smatra da bi ga mogli zamijeniti.

"Jedan je Abraham. On je broj devet u Chelseaju. Izgleda mi kao vrlo dobar napadač. Vrlo je mlad, ali kretanje mu je dobro i završnica jako dobra."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Još jedan koji mi se sviđa je Maxi Gomez. Ne samo zato što je Urugvajac, već i zbog toga što ima toliko kvaliteta koje klub traži u napadaču."

"A tu je i Lautaro Martinez koji također pokazuje kakvav fantastičan nivo igre ima.", rekao je Suarez.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.