U Barceloni zabrinuti zbog stanja u kojem se nalazi Dembele: Povreda ga u potpunosti uništila

Van terena čak deset sedmica

U Barceloni zabrinuti zbog stanja u kojem se nalazi Dembele: Povreda ga u potpunosti uništila

E. Čaušević

Francuski fudbaler Ousmane Dembele ponovo je doživio povredu zadnje lože zbog koje ga očekuje nešto duža pauza.

Dembele je u srijedu igrao od prve minute protiv Borussije Dortmund u okviru Lige prvaka, ali je na terenu proveo samo 26 minuta. Francuz je zatražio ljekarsku pomoć jer je osjetio bolove u zadnjoj loži, a na kraju nije uspio nastaviti meč.

Agonija za Dembelea u Barceloni se nastavlja i ove sezone jer je odigrao u dosadašnjem dijelu svega devet utakmica. Dembele je postao meta žestokih kritika navijača Barce koji su od nejga očekivali dosta više nakon što je stigao u klub 2017. godine za čak 140 miliona eura.

Međutim, Dembele nikako da pokaže svoj kvalitet, a najveći problem su mu učestale povrede. Taman kada se oporavio i zaigrao od prve minute Dembele se ponovo povrijedio i to ga je zaista baš pogodilo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski mediji prenose da je ova povrede potpuno uništila psihički Dembelea. U Barceloni su zbog toga zabrinuti da li će Dembele uspjeti vratiti motivaciju i želju za igrom nakon još jedne povrede u nizu.

Nakon što je odradio dodatne preglede iz Barcelone su potvrdili da će on van terena biti oko deset sedmica, te da bi se u tim mogao vratiti tek početkom februara.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user85
Profesionalni fudbaler povrijedi zadnju ložu!?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi