Naprosto ga obožava

U kojeg igrača je Mourinho "silno zaljubljen"?

E. Škorić

Nedavno je trener Real Madrida Zinedine Zidane kazao da je naprosto zaljubljen u Kyliana Mbappea, napadača PSG-a, ali i Jose Mourinho ima jednog kojeg obožava.

Za razliku od Zidanea, Jose Mourinho je omiljenog igrača pronašao u vlastitoj momčadi.

"Želim da čestitam Sonu na trećoj uzastopnoj nagradi za igrača godine u Aziji. Silno sam zaljubljen u tog igrača", poručio je Mourinho.

"Zamislite koliko ga tek vole oni koji su ovdje s njim četiri ili pet godina. Fantastičan je momak", dodao je Portugalac.

Upravo će Son biti jedan od ključnih igrača u Mourinhovom Tottenhamu, a to je pokazao i partijama u prve tri utakmice Spursa po dolasku portugalskog trenera na klupu.

Jose je do sada sve mečeve na klupi Tottenhama slavio, ali sutra ga čeka pravi ispit - gostovanje kod bivšeg kluba Manchester Uniteda.

I o tome je Mourinho govorio na press konferenciji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"United je zatvoreno poglavlje za mene. Otišao sam iz kluba i trebalo mi je vremena da shvatim sve šta se desilo. Spremio sam se za novi izazov, iskreno United je sada u mojoj knjizi historije. Za vas je kao da sam napustio United juče, ali nije tako, skoro je godinu dana prošlo. Ja sam u Tottenhamu, ako pričamo o Unitedu hajde da pričamo o Unitedu kao o protivniku".

Susret Manchester United - Tottenham na rasporedu je sutra od 20.30 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.