Dodatna provokacija?

Mnogi veliki igrači su prešutjeli, ali Baleov potez na zvižduke Reala samo će pogoršati stvari

Edmir Škorić

Mnoge velike igrače su navijači Real Madrida izviždali. I ne govorimo o igračima drugih timova nego isključivo onima koji su nosili dres kraljevskog klub.

Bale i navijači Reala odavno nisu u dobrim odnosima, ali Velšaninovu sudbinu su na neki način proživjeli i Di Stefano, Cristiano Ronaldo, Iker Casillas, Emilio Butragueno, Karim Benzema, Fernando Hierro, Guti...

Svi su u nekom trenutku bivali izviždani jer ipak prezahtjevna je publika Reala i ne prašta se ni najmanji pogrešan korak. A Bale je imao dosta propusta i bilo je za očekivati da će naići na osude.

Nedavno je, tokom utakmice s Real Sociedadom, Bale ustao da se zagrijava, ali krenuli su zvižduci velikog broja navijača Reala.

Velšanin se kiselo smijao dok se zagrijavao, što je dodatno pogoršavalo situaciju i čini se da bi većina navijača madridskog kluba sada potpisala da on zauvijek napusti njihov klub.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.