Modrić ispao pravi gospodin kada je predavao Zlatnu loptu Messiju

Rekao mu samo jednu rečenicu

Modrić ispao pravi gospodin kada je predavao Zlatnu loptu Messiju

Hrvatski veznjak Luka Modrić nije se proslavio u 2019. godini koja je bila jedna od lošijih za njega pa je sinoć morao predati Zlatnu loptu iz svojih vitrina.

Nagradu je naslijedio i po šesti put osvojio Leo Messi, a Modrić mu ju je uručio tokom sinoćnje ceremonije.

U tom trenutku kratko mu je prokomentarisao: "Čestitam Leo, zaslužio si". Tu je Luka pokazao da je veliki gospodin iako je nagradu predao čovjeku koji mu je veliki rival, kako u La Ligi tako i u Ligi šampiona. Oni iza sebe imaju mnogo žestokih duela na fudbalskim terenima, ali očigledno se mnogo poštuju mimo njega.

Podsjetimo, Messi se prošle godine uopšte nije pojavio na dodjeli Zlatne lopte koju je osvojio Modrić, ali Luka mu to očito nije zamjerio.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iza Messija sinoć su završili Virgil Van Dijk i Cristiano Ronaldo dok Modrića nije bilo ni među 30 najboljih.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

izvoristine
Trebao mu se izvinut za korupciju i nezasluzeno osvajanje prosle godine. Vidjeli sta su zasrali pa nagradu vratili ko je zasluzuje.
5 2
Adnanos
A jesu mi dosadili i Messi i Ronaldo. Za mene je Maradona najbolji ikad. On nije igrao sa timom puni zvijezda a sam na svoju ruku je vodio i Argentinu i Napoli. U vrijeme kad je Milan i Juventus bio pun puncat zvijezda i to sve zvijezda do zvijezde.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi