"Krenuo sam u svoje selo, zavibrirao je telefon i vidio sam da sam postao igrač Reala"
(Foto: EPA)

Luka Jović o potpisu za Real

"Krenuo sam u svoje selo, zavibrirao je telefon i vidio sam da sam postao igrač Reala"

M. Šljivak

Luka Jović je proteklog ljeta dres Eintrachta zamijenio onim Reala iz Madrida.

Srbijanski napadač rođen u Bijeljini je napravio veliki transfer, a po prvi put je javno govorio šta se dešavalo dok je čekao na transfer.

Ispričao je kako je saznao da je transfer završen. Naravno, uzbuđenje je bilo ogromno.

"Bio sam u automobilu, krenuo sam u svoje selo. Bio mi je upaljen zvuk na mobitelu, nešto je zavibriralo i vidio sam da me je na Instagramu označila zvanična stranica Real Madrida. Ne mogu da opišem taj osjećaj, bio sam veoma iznenađen. Iako sam se ja već ranije dogovorio sa Realom, bilo je problema sa obeštenjem", istakao je Jović.

Malo je poznato da Jović ima i sina. Njegov David ima nepunih godinu dana, a dobio ga je sa nekadašnjom djevojkom Anđelom.

"Anđela i ja više nismo zajedno, ali smo ostali u dobrim odnosima zbog Davida. Čujemo se svaki dan. Nedostaje mi naravno", dodao je Jović.

Jović za sada u Realu nije ispunio epitet pojačanja i postigao je jedan gol u 11 nastupa za Kraljeve.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Mislis kreno u Bosnu?
11 0
K79
Ako nista prestići ce Balju na listi najvećih promašaja Reala
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi