Sutra će biti operisan

Obistinile se crne slutnje: Za Zeljkovića završena sezona

Za Veležovog vezistu Samira Zeljkovića sezona je završena.

Dvadesetdvogodišnji fudbaler je u pretprošlom kolu protiv Sarajeva zadobio povredu, a pregledi kojima je podvrgnut pokazali da je stvar ozbiljnija nego što se u prvi mah činilo.

Utvrđeno je, naime, da se radi o rupturi prednjih križnih ligamenata koljena zbog čega će se već sutra naći na operacijskom stolu, a zahvat će biti odrađen u Zagrebu.

"Već sam došao u Zagreb. Planirano je da sutra budem operisan, a onda slijedi oporavak koji će trajati između pet i šest mjeseci", kazao je Zeljković za kojeg je tako ova sezona završena.

U dosadašnjem dijelu šampionata ovaj mladi fudbaler je bio neizostavan u timu Feđa Dudića, tako da nema sumnje da će njegovo odsustvo biti veliki hendikep za mostarski klub.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.