Željezničar i Velež, ipak, u subotu

Ništa od promjene termina

Željezničar i Velež, ipak, u subotu

FK Željezničar prvi dio sezone Premijer lige BiH završava za vikend na svojoj Grbavici. Nakon vječitog derbija i pobjede na Koševu, pred Plavima je novi derbi - meč protiv Veleža.

Klub sa Grbavice je tražio promjenu termina odigravanja pomenutog duela 19. kola Premijer lige BiH. Željeli su Plavi umjesto u subotu, snage sa Veležom odmjeriti u nedjelju.

Željezničar je poslao zahtjev za promjenu termina na adresu FK Velež, a Rođeni su na to pristali. Ništa protiv toga da se meč Željezničar - Velež odigra u nedjelju navodno nisu imali ni u NFSBiH, naravno ukoliko se klubovi dogovore.

Ipak, do promjene termina ipak neće doći.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Očito je promjena termina predstavljala problem zbog TV prenosa, pa ipak nije došlo do dogovora između svih zainteresovanih strana. Tako će utakmica biti odigrana u subotu kako je i prvobitno planirano.

Duel FK Željezničar i FK Velež bi trebao početi u 16:00 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kralj_Tvrtko
Ma **** Velež treba drugi i treći tim izmješati
4 11
balunv
Jel u subotu pa i u nedelju
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi