Bh. košarkaš privlači poglede

Nurkićev stil oblačenja izazvao veliku pažnju kod Amerikanaca: Kako mu ne spadne?

Midhat Šljivak

Jusuf Nurkić poznat je po svom zanimljivom stilu oblačenja.

Bosanska zvijer nas je već navikla na razne zanimljive kombinacije, a nova frizura i stil oblačenja kojeg je počeo primjenjivati uz nju je itekako interesantna.

Posebno se to odnosi na šešir kojeg koristi. Mnogi se pitaju kako mu on ne spadne, a komentari, posebno na Twitteru su zaista sjajni.

Nurkić je i u prošlosti često znao da privuče pažnju svojim odabirom odjeće, a sve je eksplodiralo kada je Russella Westbrooka prozvao majicom.

Tada se pojavio u majici na kojoj su bile nacrtane cigle, te je na taj način poručio NBA zvijezdi da nije onakav šuter kao što misli da jeste.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.