Nova zvijer u garaži Jusufa Nurkića

Dobro su se pobrinuli za njega

Nova zvijer u garaži Jusufa Nurkića

M. Šljivak

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić uspješno se oporavlja od povrede, ali ćemo ga na parketima ponovo gledati početkom 2020. godine.

Njegov oporavak teče dosta dobro. Nurk naporno radi kako bi bio potpuno spreman i sigurno je da će njegov povratak dosta značiti za Portland Trail Blazerse.

Nurkić je nedavno promijenio i menadžersku agenciju koja ga zastupa. Sada ge predstavlja Rich Paul iz Klutch Sportsa, jedan od najpoznatijih menadžera NBA lige.

Da se itekako brinu o njemu u ovoj agenciji pokazuje činjenica de je Nurkić potpisao ugovor sa Mercedesom, te je dobio pravu zvijer u svoje vlasništvo.

"Uzbuđen sam zbog ovog partnerstva. Hvala što ste se pobrinuli za mene i hvala Klutch Sports što ste mi ovo omogućili"; poručio je Nurkić.

Top Komentari

user1574948586
Zfravo sta se podrazumjeva pod turiranjem dodavanje gasa do blokafe ono na visokim obrtajima pa cak i pucketanje iz auspuha kod bpljih auta ili cak je turiranje na nelih 2000 2500 obrtaja bez pucketanja radi dostizanja radne temp lp
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi