Premijer liga, 19. kolo

Bilbija na Grbavici, Peljto u Doboju kod Kaknja

Samir Mlaćo

U danima vikenda igraju se susreti posljednjeg kola ovog dijela sezone.

Pet utakmica igra se u subotu, a jedna u nedjelju.

Željezničar će ugostiti Velež na Grbavici, a pravdu na ovom meču će dijeliti Luka Bilbija iz Prijedora, dok su njegovi pomoćnici Stefan Tešanović (Istočno Sarajevo) i Aleksandar Smiljanić (Laktaši).

Uzdrmano Sarajevo će u goste Zvijezdi 09. Na centru će se u Ugljeviku naći Zoran Grbić iz Prijedora, a njegovi asistenti su Arnel Novalić (Doboj Istok) i Bojan Maksimović (Modriča).

Zrinjski dočekuje bijeljinski Radnik. Pravdu na ovom meču će dijeliti Frano Jelić iz Širokog Brijega. Pomagat će mu Moamer Čaušević (Sarajevo) i Enes Đozić (Sarajevo).

Derbi donjeg dijela tabele igra se u Doboju kod Kaknja. Mladost će ugostiti Čelik. Irfan Peljto iz Sarajevo je glavni sudija ovog meča, dok su njegovi pomoćnici Senad Ibrišimbegović (Travnik) i Amer Macić (Mostar).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac je sa serijom dobrih igara pokušati nastaviti protiv Slobode na svom terenu. Glavni sudiaj tog meča je iskusni Goran Paradžik iz Ljubuškog, a njegovi pomoćnici su Damir Lazić (Brčko) i Marko Perić (Mostar).

Zanimljivo će biti i na Tušnju gdje Tuzla City dočekuje Široki Brijeg. Ermin Sivac iz Zenice je glavni sudija tog meča, dok su mu pomoćnici Mirza Demir (Kakanj) i Dženan Milić (Sarajevo).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.