Borac želi novu pobjedu

Krunić: Na najljepši mogući način završiti polusezonu

Samir Mlaćo

Predstojećeg vikenda na programu su mečevi, posljednjeg jesenjeg (19.) kola ovosezonskog izdanja BHT Premijer lige BiH.

 Borac je u jednom od derbija domaćin ekipi tuzlanske Slobode. U prvom dijelu šampionata izabranici Branislava Krunića poraženi su na tuzlanskom Tušnju 3:1. Crveno – plavi žele revanš, odnosno trijumf kojim bi stavili tačku na uspješnu jesen i otišli na zasluženi odmor.

"Ovu uspješnu polusezonu možemo završiti na najljepši mogući način, pred našim navijačima. Pobjedom zadržavamo treću poziciju, a možda se i približimo vodećem tandemu. Svi nekako čekaju kraj. U dobroj smo formi, situaciji. Prednost je i što igramo pred našom publikom. Rival će doći da nas iznenadi, igraće čvrsto. Mi ćemo pokušati od samog početka da utakmicu okrenemo u našu korist i dođemo do bodova", rekao je trener Borca Branislav Krunić.

Kadrovska situacija pred nedeljni duel je u Borcu je dobra. Izostaće suspendovani Janičić, te duže vrijeme povrijeđeni Subić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Velika su očekivanja. Zadovoljan sam polusezonom. Odradili smo dobar posao i svima se mora odati priznanje, jer samo mi znamo šta smo sve prošli. Želimo pobjedu u nedelju i da se revanširamo Slobodi za onaj poraz na Tušnju. Daćemo sve od sebe da u velikom stilu odemo na pauzu", dodao napadač Saša Kajkut.

Utakmica Borac – Sloboda igra se u nedelju na Gradskom stadionu u Banjaluci. Početak je u 15 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.