Jakupović: Trebali su nam bodovi da se priključimo u borbu za titulu, Bog nas je nagradio

Fudbaler Borca nakon pobjede

Jakupović: Trebali su nam bodovi da se priključimo u borbu za titulu, Bog nas je nagradio

Strijelac prvog gola za Borac u današnjem susretu protiv Čelika Demir Jakupović govorio je za naš portal nakon završenog meča.

"Vrlo teška utakmica, zahtjevna. Težak rival kojem su oduzeti bodovi i nalazi se u teškoj situaciji. Nama su prijeko bili potrebni bodovi da se priključimo u borbu za titulu. Bog nas je nagradio na kraju poslije svih promašaja".

"Nakon duže povrede koju sam imao odigrao sam prvi meč i odmah sam dao gol. Ne mogu biti sretniji. Hvala ovoj publici što je došla u velikom broju da nas podrži. Nadam se da ćemo pobijediti i Slobodu i završiti prvi dio sezone kako treba", kazao je Jakupović.

Borac je sada treći na tabeli sa tri boda manje od Željezničara i Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dobojlija
Za evropu mozda za titulu zaboravite
1 2
magistar
Bravo majstore. Muski si usao u mec i vratilo ti se
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi