Nije otputovao sa ostatkom ekipe

FK Sarajevo bez Rahmanovića u Ugljeviku

Midhat Šljivak

FK Sarajevo će posljednji meč polusezone odigrati u Ugljeviku protiv Zvijezde 09.


Privremeni trener tima sa Koševa Dženis Ćosić suočio se sa brojnim problemima u sastavljanju ekipe, a novu glavobolju mu je zadao i Amar Rahmanović.

Veznjak Bordo tima nije otputovao sa ostatkom ekipe u Ugljevik i on neće biti sudionik meča protiv Zvijezde 09, što će biti sasvim sigurno veliki hendikep za prvaka BiH.

U ovom meču pored Rahmanovića zbog povrede neće nastupiti Anel Hebibović, a zbog kartona Ćosić ne može računati na Šerbečića, Letića, Hodžića i Tatara.

Također, od ranije za nastup nisu spremni Pidro i Handžić, a nastup golmana Vladana Kovačevića je pod velikim znakom pitanja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.