Ćosić: Moramo se barem nekako iskupiti za igru u derbiju
Foto: FK Sarajevo

Pomoćni trener pred gostovanje Zvijezdi 09

Ćosić: Moramo se barem nekako iskupiti za igru u derbiju

Ekspedicija FK Sarajevo je danas u poslijepodnevnim satima iz Butmira otputovala za Semberiju.

Aktuelni prvaci naše zemlje će u okviru 19. kola Premijer lige sutra gostovati kod Zvijezde 09, a s obzirom da novi trener još nije imenovan, na klupi će biti dosadašnji pomoćnik Husrefa Musemića, Dženis Ćosić.

Ćosić na raspolaganju neće imati sve igrače, no vjeruje da će svi oni kojima pruži šansu opravdati povjerenje i doprinijeti osvajanju novih bodova.

"Moj ostanak je bio isključivo u saglasnosti sa šefom. Potrudio sam se da pripremim ekipu na što je moguće bolji način. Fali nam osam-devet igrača, ali to ne treba da bude izgovor, niti bilo kakav alibi. Cilj je da se utakmica pobijedi i da se bar na neki način pokušamo iskupiti za igru u derbiju, te da odemo na pauzu u koliko-toliko boljem ambijentu", kazao je Ćosić za klupski sajt, pa potom dodao:

"Osim četiri beka, falit će nam i dva stopera, što je sigurno jedan deficit, ali isto tako i prilika za igrače koji će dobiti šansu u ovoj utakmici, da pokažu šta mogu i da li se na njih može računati u narednom periodu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bordo tim ovaj susret dočekuje kao drugoplasirani na tabeli s učinkom od 35 bodova, koliko ima i vodeći Željezničar uz bolju gol razliku i međusobni duel. Zvijezda 09 je pak posljednja 12. sa sedam osvojenih bodova i samo jednom pobjedom u 18 odigranih mečeva.

Sutrašnji meč, podsjetimo, počinje u 13:00 sati. Pravdu će dijeliti Zoran Grbić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tumbe1976
ma Husref je bio zreo na smjenu jos prije tri-cetiri mjeseca. izgubio svlacionicu,otjero kondicionog trenera , danas je izjavio da je on zajedno sa Emirom birao igrace koji ce doci. znaci jedan od direktnih krivaca za transfere. nikad nije priznao da je on kriv. a uprava je odron odrona jos odavno. uglavnom svi su krivi i svi trebaju da lete ne samo Husref
2 5
DaRepliciram
Ne mozete se iskupiti !!!!!!!!
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi