EPA

Menadžer Manchester Uniteda

Solskjaer: Vratit ću Smallinga, vrhunski je igrač

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer poručio je da će se Chris Smalling vratiti na Old Trafford.

U ljetnom prijelaznom roku Smalling je otišao na posudbu u Romu, gdje je potpunosti opravdao očekivanja, a zadovoljan onim što pruža u Italiji je i sam Solskjaer.

Iako se špekuliše da će Smalling ostati u Romi i nakon što mu istekne posudba, odnosno da će ugovor biti otkupljen, Solskjaer bivšeg engleskog reprezentativca vidi isključivo u Manchester United i uvjeren je da će se vratiti.

"Da, Smalling će se vratiti. Trebao je promijeniti okruženje kako bi neke stvari sjele na svoje mjesto. On uživa tamo u životu, to je novo iskustvo njega. U Manchester Unitedu nije mogao biti a da ne bude standardan. Sada je dokazao da je vrhunski igrač", poručio je za britanske medije Solskjaer.

Ove sezone Smalling je u dresu Rome odigrao deset ligaških utakmica uz dva gola i asistenciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.