Meč 19. kola Premijer lige BiH

Ko će slaviti u Ugljeviku? Poznati sastavi Zvijezde 09 i Sarajeva

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva danas igraju u gostima protiv Zvijezde 09 u meču 19. kola Premijer lige BiH.

Bordo klub prolazi kroz turbulentan period nakon što je prije nekoliko dana otkaz dobio Husref Musemić, a u ovom meču Sarajevo će s klupe predvoditi Dženis Ćosić.

Sarajevo će u Ugljeviku biti itekako oslabljeno jer im fali veliki broj igrača, ali jasno je da i pored toga bordo klub pobjedom želi završiti prvi dio sezone.

Također, u Zvijezdi 09 se nadaju da mogu iskoristiti sve probleme koji su pogodili Sarajevo i na pozitivan način završiti prvi dio sezone koji je za njih bio za zaborav.

Meč u Ugljeviku igra se od 13 sati, a Zildžović i Ćosić saopštili su početne sastave.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zvijezda 09: Manojlović, Augusto, Blagojević, Predragović, Đelmić, Tojčić, Babić, Stjepanović, Živković, Benović, Vojinović.

Sarajevo: Kovačević, Šabanović, Gavrić, Ahmetović, Velkoski, Milanović, Đokanović, Guzina, Kurdić, Dupovac, Oremuš.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.