Zvijezda 09 traži pojačanja, otišla još dvojica fudbalera

Bit će promjena u Stanišićima

Zvijezda 09 traži pojačanja, otišla još dvojica fudbalera

Iako još nije spuštena zavjesa na prvi dio sezone, u Zvijezdi 09 već rade na rješavanju igračke križaljke.

Ekipa iz Etno sela Stanišići trenutno zauzima posljednje mjesto na tabeli i u narednim mjesecima predstoji joj grčevita borba za opstanak, a svjesni toga, u klubu već tragaju za pojačanjima.

Vodstvo kluba u pregovorima je s nekoliko fudbalera, a jedno od prvih pojačanja tokom zime trebao bi biti 22-godišnji Damjan Krajišnik koji je posljednjih godinu dana proveo u danskom Naestvedu.

Ukoliko dođe do dogovora, Krajišnik bi svakako bio pojačanje za Zvijezdu 09, čiji je dres nosio prije nego što je otišao u Dansku, a u prošlosti još je bio član Podrinja, Sarajeva i omladinskih selekcija Partizana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, ovih dana u Zvijezdi 09 je aktivna i rubrika 'odlasci'. Nakon Ismara Hairlahovića, klub su napustili još crnogorski internacionalci Srđan Ajković i Ivan Mićunović koji su došli tokom ljetnog prijelaznog roka. Obojica su bila u drugom planu. 

Jesenji dio sezone Zvijezda 09 će okončati sutrašnjom utakmicom protiv Sarajeva.

Top Komentari

user1575833386
Он је све,само не појачање
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti