Zašto Amar Rahmanović nije otputovao sa ostatkom ekipe FK Sarajevo?

Zanimljiva odluka

Zašto Amar Rahmanović nije otputovao sa ostatkom ekipe FK Sarajevo?

M. Šljivak

Amar Rahmanović neće nastupiti za FK Sarajevo u utakmici 19. kola Premijer lige BiH protiv Zvijezde 09 u Ugljeviku.

Veznjak Bordo tima nije uvršten na spisak putnika za ovu utakmicu i on je ostao u Sarajevu, dok je ostatak fudbalera na koje trener Dženis Ćosić može računati otputovao u Ugljevik.

Kako SportSport.ba nezvanično saznaje, Rahmanović nije zbog eventualne povrede ostao u glavom gradu BiH. On je nakon derbija normalno trenirao, ali je bilo jasno kako neće biti na spisku putnika za posljednji meč ove godine.

Razlog što veznjak Bordo tima nije otputovao na utakmicu je njegovo nezalaganje u derbiju, kao i nesportski odnos prema kompletnom stručnom štabu aktuelnog prvaka BiH, nezvanično saznaje SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Amar Rahmanović je ove sezone nastupio u devet utakmica Premijer lige BiH, a ostvario je učinak od tri gola i jedne asistencije.

U utakmici protiv Zvijezde 09, pored Rahmanovića, zbog povrede neće nastupiti Anel Hebibović, a zbog kartona Ćosić ne može računati na Šerbečića, Letića, Hodžića i Tatara.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Ko zna sta se tu radi - ko laze - ko igra prljave igre- ko manipulise, rumena seljacina svugdje svoju nosinu gura
12 1
milivoje
Išli mu na vrata,ovaj se vraćat neće!
2 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti