Sarajevo bez pobjede u Ugljeviku

Kovačević: Žao mi je

Admin Čaušević

Sarajevo je jesenju polusezonu okončalo remijem na gostovanju kod Zvijezde 09. Meč u Ugljeviku je završen rezultatom 1:1.

U izjavi poslije utakmice Vladan Kovačević je kazao da je 1:1 najrealniji ishod susreta te je istakao žal što Bordo tim nije stigao do pobjede.

"Teška utakmica po teškom terenu za oba tima, imali smo šansi kao i oni, mislim da je ovo najrealniji rezultat, žao mi je što nismo pobijedili, trebamo se odmoriti i nastaviti sezonu", rekao je Kovačević za SportSport.ba poslije utakmice.

Za Sarajevo kao i ostale premijerligaše sada slijedi zimska pauza. Bordo tim će proljetni dio sezone otvoriti domaćim susretom protiv Tuzla Cityja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.