Ćosić: Najbezbolnije je bilo da ja preuzmem klupu, igračima sada treba psihički odmor

Privremeni trener FK Sarajevo

Ćosić: Najbezbolnije je bilo da ja preuzmem klupu, igračima sada treba psihički odmor

Privremeni trener FK Sarajevo Dženis Ćosić nakon današnjeg remija protiv Zvijezde 09 (1:1) kazao je da je zadovoljan igrom i zalaganjem igrača, ali ne i rezultatom. 

On je nakon utakmice govorio za Moju TV.

"Prvo poluvrijeme nekako smo se prilagodili ekipi Zvijezde jer smo nekako izgubili tempo. U drugom poluvremenu smo odmah primili gol što je uticalo psihološki na ekipu. Možemo hajde tako da kažem igrom i zalaganjem biti zadovoljni, ali ne i rezultatom. 1:1 je bilo i šta da radimo"

"Skupili smo se prije meča, nije bilo lako. Našli smo neko rješenje. Sigurno da će pauza biti dobra za nas, moramo vidjeti šta i kako dalje. Mislim da su se danas igrači dobro zalagali".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Poslije smjene šefa, sjeli smo i razmislili. Bilo je najbezbolnije da ja zaključim polusezonu. Ekipi treba psihični odmor. Oni su se danas potrudili i ono što je najvažnije je da imamo vremena da donesemo dobru odluku".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sako12
Ne možeš ti ni kera u šetnju da vodis ahhahaha
4 2
K79
Skupili smo se prije meca ?!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi