Želja se Plavima nije ostvarila

Pavić: Željeli smo jesenju titulu

Edmir Škorić

Antonio Pavić, defanzivac Željezničara, razočaran je zbog poraza od Veleža na Grbavici.

U Željezničaru su se nadali jesenjoj tituli i bod bi im bio dovoljan, ali su razočarali i izgubili od Veleža s 2:0 u 19. kolu Premijer lige BiH.

"Naravno da smo htjeli i svi smo očekivali da na pauzu idemo kao jesenji prvaci, ali šta je - tu je. Odigrali smo dobro, ali spletom okolnosti nismo na prvom mjestu. Nadam se da ćemo drugu polusezonu odraditi na najbolji mogući način i da ćemo osvojiti titulu", kazao je Pavić, dodavši:

"Nadali smo se, očekivali, svi smo dali sve od sebe... Drugačije je kada se ode prvi na pauzu ili kao drugi. No, kažem, šta je - tu je".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.