Amar Osim: Naopako je krenulo, naopako je i završilo...

Trener FK Željezničar

Amar Osim: Naopako je krenulo, naopako je i završilo...

M. Šljivak

FK Željezničar je danas iznenađujuće poražen na Grbavici od Veleža sa 0:2.

Izabranici Amara Osima odigrali su veoma slab meč i na kraju su poraženi od Rođenih.

Trener domaćeg tima nema razloga za zadovoljstvo nakon novog domaćeg poraza.

"Kada naletiš na ekipu koja je dobro organizovana, koja se drži plana, ovo se desi. Imali su sreću da iz prvog prelaska centra postignu gol, očigledno da imamo. Naopako je krenulo i tako je završilo. Mi smo kampovali po šesnaestercu nismo dali gol. Falilo nam je važnih igrača, napravili smo pritisak, ali nismo bili killerski nastrojeni da damo gol i okrenemo utakmicu. Žao mi je što smo pokvarili dojam, što nemamo više bodova. Vidite kakva je liga, svako svakog može dobiti. Bit će još ovakvih rezultata, rekao je Osim i dodao je:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kako je utakmica odmicala oni su bili sve bolji bolji i mi smo digli ruke u jednom trenutku. Ne treba sve dobro u polusezoni baciti zbog jedne loše utakmice. Danas im se vratilo ono što nas nisu dobili u prvom meču", istakao je Osim za Moju TV.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ks0l3
Kmeee kmeee provociraj sad na pressu seljacino
3 2
bhodzic
Meni je žao ovih kompleksaša koji ne pročitaju tekst, a pišu da je Amar kukao. Čovjek fino rekao da smo zasluženo izgubili.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi