Arthur Melo je propustio meč protiv Mallorce

Čini se da se ipak ne radi o povredi prepone

Bizarno: Igrač Barcelone nekoliko sedmica van terena zbog spolne bolesti?

S. Pašalić

Barcelona je u subotu bez većih problema na Camp Nouu savladala Mallorcu sa 5:2.

Iako je Lionel Messi ponovo briljirao i postigao je hat-trick, a također je i Luis Suarez postigao majstorski gol petom, medije je interesovala jedna druga stvar.

Naime, Arthur Melo, koji je ove sezone standardan u prvom timu nije bio ni na klupi, a zvanična informacija je glasila da je on zaradio povredu prepone.

Ipak, brazilski mediji su došli do informacije da je 23-godišnji igrač Barcelone ustvari zaradio gonoreju.

Brazilac je ove sezone odigrao 12 utakmica za katalonski klub i postigao je dva gola, a ukoliko se potvrdi informacija o njegovoj "povredi", on bi mogao biti van terena nekoliko sedmica.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, prema Svjetskoj anti-dopinškoj agenciji lijek protiv gonoreje sadrži zabranjene supstance iako to nije još potvrđeno jer postoji više lijekova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.