Neymara bi u PSG-u mogao zamijeniti Sadio Mane

Parižani su svjesni da Brazilac i dalje želi da ide iz kluba

France Football: PSG pronašao "savršenog" kandidata kao zamjenu za Neymara

S. Pašalić

Neymar i ove sezone nosi dres PSG-a iako se tokom cijelog ljeta pisalo o njegovom odlasku iz Pariza.

Brazilac je u drugom dijelu prošle sezone došao u sukob sa čelnim ljudima kluba nakon čega je bio nezadovoljan i želio je da napusti Parižane i vrati se u Barcelonu.

Ipak, to se nije desilo i Neymar je ostao u PSG-u, a iako je ove sezone odigrao tek 9 utakmica zbog problema sa povredama, uspio je postići 6 golova.

Iako se čini da se situacija između dvije strane smirila, Neymar i dalje nema namjeru da potpiše novi ugovor sa Parižanima i sigurno da bi iskoristio prvu priliku koja mu se ukaže da se vrati na Camp Nou.

PSG je svjestan toga i želi da pronađe idealnu zamjenu za Brazilca. Ovog ljeta se pisalo da bi to mogao biti Paulo Dybala, ali je on ipak ostao u Juventusu.

Sada je prema pisanjima France Footballa novi kandidat kojeg u Parizu vide kao zamjenu za Neymara, igrač Liverpoola Sadio Mane.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Parižanima se sviđa intenzitet sa kojim Senegalac igra u odbrani i napadu, te njegov mentalitet, a za mnoge u Parizu je on "savršen" kandidat koji bi mogao zamijeniti Brazilca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.