Uzalud je Tuchel objašnjavao svoj potez Mbappeu, Francuz ga je potpuno ignorisao

Igraču PSG-a se nije svidio potez njegovog trenera

Uzalud je Tuchel objašnjavao svoj potez Mbappeu, Francuz ga je potpuno ignorisao

S. Pašalić

PSG je danas slavio u gostima kod Montpellierea sa 3:1 u meču 17. kola Ligue 1.

Domaći su vodili na poluvremenu sa 1:0 nakon što je Paredes u 41. minuti postigao autogol, a zatim je u nastavku uslijedio preokret Parižana.

Prvo je Neymar u 74. minuti postigao fenomenalan gol iz slobodnog udarca za 1:1, a samo dvije minute kasnije Kylian Mbappe je pogodio za 2:1. Mauro Icardi je potvrdio pobjedu PSG-a u 81. minuti.

Ipak, ovaj meč je obilježila i situacija na samom kraju meča. Naime, trener gostiju Thomas Tuchel je u 91. minuti odlučio da izvede iz igre Mbappea, a čini se da se to mladom Francuzu nije baš svidjelo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Iako je Tuchel objašnjavao Mbappeu svoj potez, činilo se da to nije baš zanimalo 20-godišnjeg napadača, što se moglo vidjeti i na njegovom licu.

Top Komentari

user2945
Na koje niske grane je spao fudbal danasnjice kad sef nesmije da radi svoj posao. Izvadi frajera minut prije kraja tekme a ovaj majmun fol nesto digao nos.... Preplacene zvijezde koje misle da su bogovi...Gadi mi se ovo sve...
11 0
Pljuc
Prikovat ga za klupu i ne dozvoliti prodaju da se nepismeni loptaši spuste na zemlju!
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi