Kratko je trajala saradnja

Još jedan fudbaler odlazi iz Zrinjskog

Odluka da dođe na posudbu u Zrinjski za Jasmina Čelikovića se nije pokazala kao najbolja.

Za mladog fudbalera koji je ugovorom vezan za Rijeku ljetos se interesovao i Željezničar, ali na kraju kao sredinu za 'kaljenje' izabrao je Zrinjski u čijem dresu je sakupio tek tri nastupa.

Scenarij je to kakvom se Čeliković nije nadao, pa tako ni Rijeka čiji su čelnici u međuvremenu odlučili da ga vrate s posudbe i pruže mu šansu da se kroz pripreme nametne Simonu Rožmanu, posebno nakon što su "preko bare" otišli stoperi Punčec i Župarić.

Ukoliko se Čeliković ne uspije izboriti za minutažu, u opticaju je, naravno, da ode na novu šestomjesečnu posudbu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj mladi reprezentativac BiH se kao član Rijeke vodi od 2015. godine kada je još kao kadet došao na Rujevicu iz Zagreba. Za prvi tim je već imao priliku debitovati u periodu dok je na čelu kluba bio Matjaž Kek.

Kada su u pitanju odlasci u Zrinjskom, posudba je istekla i Staniši Mandiću, dok je sa Ivanom Lendrićem sporazumno raskinut ugovor.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.