Gdje su Ronaldovi golovi?

Real se prisjetio golova na Nou Campu, ali je izostavio najvažnijeg čovjeka i izazvao bijes navijača

Edmir Škorić

Bliži se 20 sati i prvi ovosezonski El Clasico, a pred okršaj na Nou Campu internet je preplavljen informacijama iz Barcelone i Real Madrida.

Kako to obično biva pred ovakve utakmice, prave se razne analize, podsjeća se na neke ranije utakmice, komentarišu se i one najmanje stvari, a klubovi putem zvaničnih kanala dodatno nabrijavaju atmosferu.

Real je jutros tako objavio promotivni video u susret El Clasicu i mogu se vidjeti inserti sa nekih ranijih utakmica i pogoci na Nou Campu, a zanimljivo da je slučajno ili namjerno iz klipa izostavljen Cristiano Ronaldo.

U 20 sati počinje SPEKTAKL! Kvote su fantastične, a favorit je ipak domaća ekipa. Kompletnu ponudu pogledajte na OVOM linku.

Iako je Portugalac mnogo toga donio Realu, zabijao Barci na njenom stadionu, u klubu očigledno ne žele da podsjećaju, a navijačima se to nije dopalo.

"Gdje so golovi kralja Cristiana? On mora da se poštuje, pa ovo je sramota!", napisap je jedan navijač u komentaru na Twitteru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Hoćete li mi reći da Ronaldo nikada nije postigao pogodak na Nou Campu?", upitao je drugi.

Ronaldo je inače prije prelaska u Juventus postigao 11 pogodaka na stadionu Barcelone u svim takmičenjima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti