Zvijezda Zrinjskog uživa

Čast svim igračima iz Premijer lige, ali Luis Ibanez je otišao na najbolji odmor!

Prvi dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine završen je prije 10-ak dana i većina fudbalera bit će slobodna do sredine januara za kada su otprilike zakazane prozivke u klubovima. 

Igrači su naravno odmah nakon završetka prvog dijela sezone otišli na odmore. Obzirom da je u ovim krajevima nedavno nastupila zima, morali su otići daleko u potrazi za suncem.

Novac nisu štedjeli pa je tako vezista Željezničara Semir Štilić otišao u Dubaji, golman Sarajeva Vladan Kovačević na Maldive, ali čini se da je najbolje odabrao bek Zrinjskog Luis Ibanez koji je završio na Copacobani.

Argentinac je odlučio sa suprugom i prijateljima posjetiti jednu od najpoznatijih plaža na svijetu i sudeći po fotografijama nije se pokajao jer je očigledno da uživa.

U nastavku možete pogledati i sami kako se trenutno provodi jedna od najvećih zvijezda Premijer lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.