Argentinac želi na klupu velikana

Kojem klubu se nakon otkaza u Tottenhamu ponudio Pochettino?

Admin Čaušević

Maurizio Pochettino je možda i najbolji trener svijeta koji je trenutno bez angažaman, zajedno sa Masimillianom Allegrijem.

Pochettino je nakon nekoliko sjajnih godina nedavno dobio otkaz u Tottenhamu te s obzirom na svoj kvalitet ne bi trebao dugo čekati na novi angažman.

Prema izvještajima španskih medija nakon otkaza u Tottenhamu Pocchetino se ponudio Real Madridu da preuzeme popularne Kraljeve.

Međutim, to je uradio za njega u najlošijem trenutku jer je Real počeo da bilježi bolje rezultate. Los Blancosi su prošli dalje u Ligi prvaka te su u konkurentni Barceloni u La Ligi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Predsjednim madridskog kluba Florentino Perez zadovoljan Zidaneom bez obzira na dvije "nule" na dva posljednja meča te uopšte nema namjeru da mijenja trenera.

Pochettino se spominjao i kao novi trener Bayerna, nedavno je i javno poručio da je otvoren za povratak u Premiership. Do kada će biti slobodan ostaje da se vidi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.