Nekoliko mjeseci nakon odlaska

Irfan Hadžić se vraća u HŠK Zrinjski? · Saznajemo

M. Šljivak

Jedan od najboljih napadača u Premijer ligi BiH u proteklih nekoliko godina Irfan Hadžić ponovo bi mogao zaigrati u elitnom društvu bh. fudbala.

Ovaj 26-godišnjak je prošlog ljeta napravio dva transfera. Prvo je iz Radnika prešao u redove Zrinjskog, a zatim je mjesec dana kasnije napustio Plemiće i potpisao je za turskog drugoligaša Akhisarspor.

Ipak, u Turskoj se nije naigrao. Rijetko je dobijao šansu za igru, a takvu činjenicu i nezadovoljstvo fudbalera želi iskoristiti njegov bivši tim Zrinjski i pokušat će ga dovesti na posudbu do kraja sezone.

Pregovori oko dolaska Hadžića već su u toku i, kako saznaje SportSport.ba, velika je mogućnost da će ovaj napadač na proljeće nositi dres mostarskog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Njegovim eventualnim dolaskom napadačka linija Plemića bila bi zaista fantastična. Ranije je potvrđen dolazak Nemanje Bilbije, a očekuje se da uskoro potpis na ugovor sa Plemićima stavi i Miloš Filipović.

Hadžić je u dresu Zrinjskog ove sezone odigrao ukupno šest utakmica i postigao je dva gola, oba u kvalifikacijama za Evropsku ligu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.