Gdje će Bilbija? Premijerligaši dobili žestoku konkurenciju iz HNL-a

Na stolu ima nekoliko ponuda

Gdje će Bilbija? Premijerligaši dobili žestoku konkurenciju iz HNL-a

A. Čaušević

Okončana je avantura Nemanje Bilbije u Južnoj Koreji i to u trenutku kada je ovaj iskusni ofanzivac bio u usponu forme. 

Bilbija je finiš sezone odigrao vrlo dobro, ali su u Gangwonu odlučili da ne produže saradnju pa je Banjalučanin slobodan u izboru nove sredine.

Ovaj 29-godišnjak odmara u rodnom gradu te strpljivo čeka 31. decembar kada mu ističe ugovor s Gangwonom nakon čega će odabrati novu sredinu.

Bivši kapiten U21 reprezentacije BiH ima izuzetno dobru reputaciju za bh. standarde. Želja je mnogih premijerligaša, ali posao bi im mogao pokvariti klub iz HNL-a.

Bilbiju bi u svojim redovima rado vidjeli Borac i Zrinjski, te Tuzla City, međutim odlični golgeter će biti na iskušenju jer ga želi i Rijeka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rijeka je već godinama jedan od najboljih i najstabilnijih hrvatskih klubova i sigurno predstavlja žestoku konkurenciju nekolicini bh. klubova koji se bore za Bilbijin potpis.

Bilbija je u Južnoj Koreji odigrao devet utakmica i zabio tri gola. Osim za Zrinjski i Borac u karijeri je još nastupao za Vojvodinu, Sarajevo i RNK Split.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

balunv
Može se proslaviti još u FK Ozren iz Petrova
8 1
PRAVIGAZIJA
Glavni BAJA moze biti samo u BH BLATU, gdje god drugo da ode NABIT ce ga NOGOM nakon POLA GODINE, i eto ga opet...
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi