Zrinjski ga želi na posudbu

Šta će biti sa Irfanom Hadžićem: Da li će Akhisarspor 'popustiti'?

Samir Mlaćo

Navijači Zrinjskog sa nestrpljenjem očekuju početak priprema za drugi dio sezone.

Naime, Plemići su u svoje redove vratili Nemanju Bilbiju, a sve glasnije se spominje i povratak Irfana Hadžića.

Hadžić je trenutno član turskog Akhisarspora, no nije se puno naigrao. U ligi je upisao sedam nastupa uz po jedan pogodak i asistenciju.

U posljednje četiri utakmice nije dobijao šansu.

Navodno, problem u eventualnom povratku napadača pod Bijeli brijeg za sada predstavlja to što u Akhisarsporu ne razmišljaju o tome.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li će na kraju ipak popustiti i dozvoliti Hadžiću da ode u klub u kojem bi imao mnogo veću minutažu, ostaje nam da vidimo.

Hadžić je u dresu Zrinjskog ove sezone odigrao ukupno šest utakmica i postigao je dva gola, oba u kvalifikacijama za Evropsku ligu. U Mostar je stigao iz bijeljinskog Radnika.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.