Irfan Hadžić se vraća u HŠK Zrinjski?

Nekoliko mjeseci nakon odlaska

Irfan Hadžić se vraća u HŠK Zrinjski? · Saznajemo

M. Šljivak

Jedan od najboljih napadača u Premijer ligi BiH u proteklih nekoliko godina Irfan Hadžić ponovo bi mogao zaigrati u elitnom društvu bh. fudbala.

Ovaj 26-godišnjak je prošlog ljeta napravio dva transfera. Prvo je iz Radnika prešao u redove Zrinjskog, a zatim je mjesec dana kasnije napustio Plemiće i potpisao je za turskog drugoligaša Akhisarspor.

Ipak, u Turskoj se nije naigrao. Rijetko je dobijao šansu za igru, a takvu činjenicu i nezadovoljstvo fudbalera želi iskoristiti njegov bivši tim Zrinjski i pokušat će ga dovesti na posudbu do kraja sezone.

Pregovori oko dolaska Hadžića već su u toku i, kako saznaje SportSport.ba, velika je mogućnost da će ovaj napadač na proljeće nositi dres mostarskog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Njegovim eventualnim dolaskom napadačka linija Plemića bila bi zaista fantastična. Ranije je potvrđen dolazak Nemanje Bilbije, a očekuje se da uskoro potpis na ugovor sa Plemićima stavi i Miloš Filipović.

Hadžić je u dresu Zrinjskog ove sezone odigrao ukupno šest utakmica i postigao je dva gola, oba u kvalifikacijama za Evropsku ligu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ludilobrale
Zrinjski dovodi igrače koji su sa ovu ligu solidni al za evropu jako loši trenutno igrač koji je ispred svih u ligi kojeg sam gledao je Fanimo odličan igrač. Hadzic nije igrao ni kao u turskoj Filipović imao povredu i nije igrao nikako i Bilbija isto tako Zlomislic u zadnje 3 godine gdje god je bio bio je na klupi.. Posto se Jeleskovic vratio Sarajevo je opet najozbiljnije za titulu Krunoslav Jurčić Vinko Marinović i Dragan Jović s tim da se čeka Jovic hoće li igrati polufinale afričke LP kao dodje Krunoslav Sarajevo će morati dovesti 5 igrača jer će on sigurno 5 sklonit iz ekipe .. Hadozca sam vidio sa Musiom u Paper Moon restoranu što drži Elvir Bolic pitao sam ga " jel dolazi Fanimo " Rekao je da nema dovođenja igrača dok ne dodje trener a to će se znati u utorak ujutro ako Bog da kad će biti press
3 0
ragnarrsonn
Odlican igrac, ako dodje Zrinjski moze po titulu
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi