Hvalio Redse

Henry: Liverpool je prvak, pitanje je samo kada će osigurati naslov

Edmir Škorić

Thierry Henry smatra da je Liverpool novi prvak.

Liverpool je pobjedom nad Leicesterom stigao do +13 nakon 18 kola Redsi imaju 17 pobjeda i jedan remi.

Teško je očekivati da će da se desi neko čudo i da na Anfield nakon 30 godina ne dođe titula, a tako smatra i bivši igrač Arsenala Thierry Henry.

''Kad dođu na gostovanje Leicesteru i pobijede na ovakav način, onda se više ne postavlja pitanje da li će osvojiti titulu, nego u kojem trenutku će je osigurati'', rekao je Henry, dodavši:

''Ne treba biti posebno pametan pa vidjeti da su iznad svih ove godine i vjerujem da mogu da ostanu neporaženi. Nastaviću to da potenciram, ne zbog Arsenala i našeg uspjeha, već zbog toga što bi to bio nevjerovatan poduhvat.''

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.