Iskoristili pauzu za druženje

Skupili se bivši Željovci

Admin Čaušević

Bivši fudbaleri Željezničara iz sezone 2014/15 i ovu su zimsku pauzu iskoristili za zajedničko druženje u Sarajevu.  

Nekadašnji članovi s Grbavice predvođeni Aleksandrom Kosorićem, kapitenom ekipe koju je krasila odlična atmosfera u svlačionici su se družili u jednom od sarajevskih lokala.

Da su ovi fudbaleri osim saigrača postali i odlični prijatelji pokazuje i nastavak tradicionalnog druženja između dvije polusezone.

Pored bivšeg kapitena Kosorića druženju su prisustvovali Sead Bučan, Juan Manuel Varea, Josip Kvesić, Mladen Zeljković, Benjamin Čolić, Tomislav Tomić, Eldar Hasanović i Jasmin Bogdanović.

Dakle, skoro pa kompletna prva postava ekipe koju je u proljetnom dijelu sezone s klupe predvodio Milomir Odović i na kraju osvojio drugo mjesto.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.