Plavi traže zamjenu za Krpića

Karić želja Željezničara

Plavi traže zamjenu za Krpića · Saznajemo

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara još uvijek su na zimskoj pauzi, a Plave je za sada napustio samo Enes Sipović koji će karijeru nastaviti u Kataru.

U rubrici 'odlasci' bi se mogao naći i kapiten Sulejman Krpić. Sve će biti jasnije već sutra, a neslužbene informacije kažu da osim ponude iz Južne Koreje, za prvog strijelca Željezničara postoji i ponuda iz Turske.

U ovom trenutku za Plave je unosnija ponuda iz Koreje, no sve će biti jasnije veoma skoro.

Na Grbavici su zbog toga već krenuli u potragu za Krpićevom zamjenom, a kako neslužbeno saznaje SportSport.ba,  Plavima je između ostalog interesantan iskusni napadač Radnika Mahir Karić, koji sa ekipom iz Bijeljine ima ugovor do kraja sezone. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 33-godišnji napadač iza sebe ima sjajnu polusezonu u Premijer ligi. Upisao je tri pogotka i dodao čak šest asistencija. 

U našoj zemlji nastupao je za Čelik, kakanjski Rudar, GOŠK, Olimpik, FK Sarajevo, Slobodu, Čelik, Borac, Travnik, te u inostranstvu za Akzhayik i Ceres Negros.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ljiljan
Sjajna polusezona - 3 gola, a frajer spic
7 0
teddy sheringham
33- godišnji napadač... To je budućnost.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi